Coca de iogurt

DSC_0729

Avui he fet la meva primera coca de iogurt!

És molt fàcil, perquè no cal recordar pesos, totes les quantitats dels ingredients s’afegeixen utilitzant com a mesura l’envàs del iogurt!

Ingredients

Un iogurt natural

dos ous

1 mida de iogurt d’oli

2 mides de iogurt de sucre

3 mides de iogurt de farina

1/2 sobre de llevadura “Royal”

Mètode

Posem en un bol el iogurt.

Hi afegim els rovells dels dos ous.

La mare ha trencat amb cura la closca de l’ou i ha anat passant el rovell d’una meitat de la closca a l’altra fins que tota la clara ha caigut en un altre recipient.

Les clares les ha reservat per més endavant.

Barregem bé.

Hi afegim l’oli, el sucre, la farina i la llevadura, barrejant bé després de cada addició, per assegurar que els ingredients es mesclen bé.

Seqüència_Cocaiogurt

Muntem les clares que havíem reservat a punt de neu….

La mare m’ha deixat prémer el botó de la batedora. Hem remenat fins que en girar el pot de les clares de cap per avall, les clares no queien….i sí que es veritat que un cop batudes semblaven de neu!!!

Afegim les clares muntades a poc a poc i anem barrejant.

Posem la massa en una safata del forn i ho posem a coure (Forn pre-escalfat a 180ºC) durant 15-20 minuts.

La mare ha utilitzat un escuradents per saber si la coca ja estava cuita. Anava punxant i quan l’escuradents ha sortit net i sec l’ha donat per cuita.

La traiem del forn i quan ja està freda ja la podem menjar……Mmmmmm!!!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: